Wie is inomi?

Wie we zijn, is zelfs voor ons soms een groot raadsel. En vanaf dat we ons die vraag stellen, dan zijn we in principe al niet meer dezelfde als voorheen. Maar zonder al te veel in filosofie te vertoeven, en ons af te vragen of het klopt dat wie we zijn eigenlijk wordt bepaald door het beeld dat anderen van ons hebben en wij ons daar in feite naar proberen te schikken, en zo geconfronteerd worden met de kanten van anderen die we in onszelf het minst graag terugvinden, stellen we onszelf hierbij graag aan u voor.

Esther van de Sande

Wat leuk dat u onze website bezoekt!

Mijn naam is Esther en samen met Mathias en onze vier kinderen geniet ik van alle leuke en mooie dingen in ons leven! Ik hou van taarten bakken (en ja, dus ook eten), ga graag hardlopen en weekendjes weg. Maar op werkgebied wilde ik iets anders! Net als veel anderen tegenwoordig, zit ik op mijn ‘Plan B’ carrière. Na jaren in het onderwijs wilde ik weer terug naar waar ik ooit begonnen ben. In de sales. Met sterke organisatorische kwaliteiten, klantvriendelijkheid en efficiëntie als mijn sterkste eigenschappen, ga ik u vlot en doelgericht van dienst kunnen zijn en kijk ik ernaar uit u en uw bedrijf te ontmoeten.

Be the reason someone smiles today…

Koewachtsteenweg 28
9180 Moerbeke